Oldalak

2017. február 22., szerda

Kikkel dolgozik együtt a szerző ?

István Csaba e heti posztjában egy illusztrációt mutat be, ami részleges magyarázatot ad arra a kérdésre, hogy miért a  Bű-vn-ös Könny-v címet viseli a nemsokára megjelenő kötete.







  -    Ahány ember, annyi típusú  bűn, és bűnözési módszer, mert a bű-vn-öst mindenki ismeri, ha még nem, akkor itt az ideje / ki-is-merni/ . Hisz ez az egyik meghatározó  alapköve az egyéniségünknek, mindenki másképp védi meg a maga igazát, mindenki más eszközökkel vívja a saját/maga csatáit.
                                                                                                                                    (István Csaba)

     A Bű-vn-ös Könny-v  –ről a kiadásig még több trailer is készül.  A szerzővel, a következő projektjében például közreműködik egy Krúdy díjas Magyar költő , aki szavalással és zenei aláfestéssel kelt életre néhány  verset. Viszont, ez a válogatás az írásaiból csak limitált példányszámban lesz elérhető, amelyhez  a nagyközönség kizárólag nyereményjátékok útján juthat hozza. Tehát érdemes követni a szerzői oldalon  a játékokat.

         A további trailer projektekben  a  Könny-v  borí megalkotójának a  munkásságával találkozhatunk. A terveket ismerve, karizmatikus eredményekre és további meglepetésekre számíthat az érdeklődő. 

          Ezek a trailerek lépésről lépésre vezetik be a közönséget, előkészítik a hangulatát a kötetnek, ráhangolják az igényes olvasókat a tartalomra.  Mint ahogy a bevezetésben látható videó is továbbgondolásra, a sorok közti olvasásra ösztönöz. Sugallatként tájékoztatva, hogy itt többről lesz szó. Itt nem lesz elég, csak egy nézőpontból vizsgálni a tartalmat, hisz (nagyrészt)bű-vn-ök –től súlyosak az oldalak.  Amelyeket nem mindig lehet/ajánlott szembeköpni a világgal. Amelyek nem csak az egyénekben vannak jelen, hanem gyakran a közéletből is ránk köszönnek más-más irány*okból.
        Ennek adott hangot, tavaly Decemberben,  első alkalommal, egy budapesti slam poetry - open mic résztvevőjeként. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése