Oldalak

2017. február 23., csütörtök

Pozitív visszajelzések a Bű-vn-ös Könny-v borítójárol!

Beszámoló a borító nyilvánosságra hozataláról. Megtudhatjuk, hogy miként vélekedik a nagyérdemű a látványtervről.




         Szép számmal érkeztek visszajelzések a látványtervre több irodalmi alaptémájú cspoportból is. Volt ahol hírességektől, és élő irodalmi legendáktól is elismerést, dícséretet kapott!
         A statisztikák igazolása szerint igencsak megugrott az érdeklődés a nyilvánosságra hozatalt követően, mind a szerző facebook oldalán, mind a könyv honlapján.  Az érdeklődési éhséget csillapítandó, rövidesen érkezik az ízelítő is a 'Könny-v'-ből, megzenésített szavalás formájában. Amint az már  előzőleg kiderült, egy Krúdy díjas Magyar költő adta hangját és zenéjét a versekhez, kinek nevére csak később derül fény a nyilvánosság előtt.
       Nemsokára ismételten napvilágot lát néhány vers, prózai alkotás egy magazin és egy irodalmi csoport által létrehozott antológiában, melyeknek kilétét még szakmai okok miatt titok övezi.
      Ugyanakkor büszkélkedhetünk az elmúlt évben megjelnt : Országos Mécs László Irodalmi Társaság által kiadott Szerelem című  irodalmi antológiájával, amelyben néhány írás külön kiemelésben részesült. Valamint : Pegazus Könyvek Antológia -2016- ; -megjelentette: Pegazus Tv- Média és oktató Kft. Továbbá : Irodalmi Rádió által megjelentetett hangos könyv Antológia, amely az Ünnepi Csend címet viseli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése